Κατασκευές

Κάθε φάση κατασκευής ενός έργου, παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα επιλογής των υλικών , μέσα από πληθώρα επώνυμων οίκων και εταιρειών. Είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας, εσωτερικές πόρτες – τα πάντα μορφοποιούνται σύμφωνα με το δικό σας στυλ.

Σε όλα τα καινούργια διαμερίσματα υπάρχουν υπόγεια ή ισόγεια γκαράζ και αποθήκες υπογείου, αυτονομία, τζάκι, μπόιλερ, κεντρικό σύστημα ηλεκτρικής σκούπας, ηλεκτρικές τέντες, αλουμίνια ασφαλείας multilock, σίτες, θυροτηλεόραση, εγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση για δορυφορική κεραία και καλωδιακή εγκατάσταση UTP.

Οι περιβάλλοντες και οι κοινόχρηστοι χώροι των κατοικιών μετατρέπονται σε χώρους με δενδροφύτευση, γκαζόν και διάφορα καλάισθητα φυτά σε αγαστή συντεχνία με το περιβάλλον.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε δεν είναι τοξικά, έχουν οικολογικά χρώματα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον για να συνταιριάξουν με τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης μεν, άριστης δε, κατασκευής.

Στάδια Κατασκευής

1. Εκσκαφή θεμελίων μέχρι ολοκλήρωση σκελετού.
2. Από τούβλα, μέχρι πέρας κεραμοσκεπής και σοβάδων.
3Αποπεράτωση οικοδομής.

Τέλος, ΙΚΑ  (κατάθεση και πληρωμή ενσήμων). ΦΠΑ (πληρωμή όλων των τιμολογίων  μέχρι του ελάχιστου κόστους οικοδομής και διεκπεραίωση φάκελου στην εφορία για την τελική ρευματοδότηση). Καθαριότητες (πληρωμή εργατικών και κάδων για μεταφορά μπαζών). Διεκπεραίωση φάκελου στην Πολεοδομία για την οριστικό ρεύμα στην οικοδομή. Διεκπεραίωση φάκελου για οριστικό ρεύμα στην οικοδομή. Ενημέρωση Δήμου για τα τετραγωνικά της οικοδομής. Αναγγελία στις υπηρεσίες του ΙΚΑ για «κλείσιμο έργου» και επανέλεγχο των αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων ΙΚΑ.