Ανακαινίσεις

Η εταιρία μας σας προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, θα χαρεί πολύ να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Για εμάς, μόνος στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ). Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχετε καθορίστε το ύψος του χρηματικού ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Για την εταιρεία μας η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί ακριβή σχεδιασμό, δημιουργική φαντασία, συλλογή και τοποθέτηση κατάλληλων υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Το μπάνιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο, πολυτελές και εργονομικό χώρο.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Στην ανακαίνιση κουζίνας πρωταρχικό ρόλο έχει η εργονομία και η λειτουργικότητα και μετά η εμφάνιση. Έτσι προτείνουμε τα σωστά σημεία για τον νεροχύτη και την κουζίνα, ώστε να σας διευκολύνουν όταν κάνετε δουλειές.

Διαδικασίες

1. Αξιολόγηση Δυνατοτήτων Χώρου
2. Υπολογισμός Κόστους Ανακαίνισης
3. Σύνοψη συμφωνητικού εκτέλεσης εργασιών
4. Έναρξη Εργασιών